• Emailmarketing - ProTele

Emailmarketing

Analyse

U wil graag een nieuwsbrief versturen naar uw klanten. Hiervoor zitten we eerst samen om te bespreken hoeveel mensen u wil bereiken met deze campagnes en over welk tijdspanne u deze nieuwsbrieven wil versturen. We kijken ook welke informatie er allemaal in de nieuwsbrief moet opgenomen worden. Pas daarna kunnen we verderwerken

Voorontwerp

We ontwerpen uw nieuwsbrief en u krijgt het voorontwerp doorgestuurd. Op die manier kan u de nieuwsbrief al eens bekijken hoe hij er zal uitzien op het einde. Deze stap garandeert dat de website logisch in elkaar zit en gebruiksvriendelijk is. Ook bij deze fase krijgen we graag uw feedback, eventuele opmerkingen passen we aan voor u. Wij sturen bij waar nodig.

Omzetting + implementatie

Na de goedkeuring van het voorontwerp, zetten we dit ontwerp om in een werkende nieuwsbrief. We implementeren deze ook in een emailmarketing-service. Daar kan u al uw contacten toevoegen en zo een mail sturen vanuit dit programma. Mensen kunnen ook gemakkelijk in- en uitschrijven op uw nieuwsbrief.

Testing

Het testen van de nieuwsbrief komt na de implementatie, we versturen de nieuwsbrief en testen deze in verschillende emailprogramma's. Als dit in al deze programma's er goed uitziet, kunnen we starten met het versturen naar uw contactlijst.

Aflevering + uitleg

Na het testen komen wij een opleiding geven over hoe u gemakkelijk een nieuwsbrief kan versturen, u ziet hoe u gemakkelijk de tekst kan wijzigen en hoe u die stuurt naar uw volledige contactlijst. Ook leren we u om emails te versturen naar een selectie van uw volledige contactlijst.