• Statistieken - ProTele

Webdesign

Analyse en planning

Goed begonnen is half gewonnen. Daarom willen we precies weten wat u van de nieuwe website verwacht. Wij luisteren naar uw verhaal en samen zoeken we naar de juiste antwoorden. Uw site moet werken! Een goede analyse garandeert een goedeinhoud en structuur.

Voorontwerp

We ontwerpen uw website en u krijgt het voorontwerp doorgestuurd. Op die manier kan u de website al eens bekijken hoe hij er zal uitzien op het einde. Deze stap garandeert dat de website logisch in elkaar zit en gebruiksvriendelijk is. Ook bij deze fase krijgen we graag uw feedback, eventuele opmerkingen passen we aan voor u. Wij sturen bij waar nodig.

Omzetting

Na het akkoord van het voorontwerp beginnen we met de omzetting, het voorontwerp zal nu omgezet worden in een werkende website met verschillende pagina's. Hiervoor werken we ook met een CMS-systeem, op die manier kan u de inhoud van de website aanpassen zonder al te veel technische kennis.

Testing

Uw website moet op elke computer vlot bruikbaar zijn. Wij testen of uw site met elke recente browser goed werkt. We zorgen ervoor dat uw website makkelijk wordt gevonden op zoekmachines zoals Google.

Lancering & opvolging

Na de laatste controle is de website klaar voor lancering. De lancering van uw website is geen einde, maar een begin. Wij laten u niet hangen. In de eerste maand na lancering werken wij nog eventuele foutjes gratis weg.