• Statistieken - ProTele

Webvideo

Scenario

Een ervaren scenarist / regisseur weet als geen ander uw communicatiebehoeftes te vatten. Deze zal langskomen en samen met U, de klant, een desgewenst scenario opstellen. Daarin bespreken jullie samen hoe U het liefst uw bedrijf naar voren brengt.

Filmen

Wij investeren in de modernste High Definition camera's, hierdoor kunnen we autonoom en flexibel werken. Ook blijven we niet achter op onze tijd, een kwaliteitsvolle film is zeker nodig. Al blijven het de handen van de meesters die elk project succesvol afwerken.We zijn ervan overtuigd dat het maken van een audiovisueel product teamwork is. Door regelmatige brainstormsessies en het enthousiasme van onze hele ploeg realiseren we een creatiever product, vol frisse en innovatieve ideeën.

Montage

Na het filmen volgt de montage. Hier worden de mooiste filmfragmenten na elkaar gezet om zo met combinaties van beeldenreeksen, losse shots enz. een mooi geheel te bekomen. De ordening kan snel en afwisselend zijn of juist traag, dit hang af van wat er is besproken in het scenario.

Opmerkingen

Als de montage is voltooid zal U het filmpje in uw email-postvak ontvangen. Op deze manier kan U de film bekijken en eventuele opmerkingen doorgeven aan ons. Daarna passen we de film aan en is deze klaar voor aflevering.

Aflevering & implementatie

Als de film voldoet aan uw wensen plaatsen we deze op het internet. Meer bepaald op uw website en indien u dit wenst ook op YouTube. Uw film over het bedrijf zal meer zeggen dan 1000 foto's. Ook hier kijken we terug of deze film werkt in alle browsers ook op de iPad.